Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCentrora has a deprecated constructor in /home/temawpo297/domains/gewichtscoachirma.nl/public_html/plugins/system/centrora/centrora.php on line 32
Gewichtscoach Irma - Werkwijze

Gewichtscoach

Irma

Kennismakingsgesprek. 

In een vrijblijvend kennismaking gesprek bekijken we wat je wensen zijn omtrent voeding, beweging en je motivatie voor het bereiken van een gezond gewicht .

Hierbij bespreek ik mijn werkwijze en bepalen we welke mogelijkheden er zijn en hoe ik je hierbij het beste mee kan begeleiden.In dit gesprek kunnen we erachter komen of mijn werkwijze aan sluit bij je verwachtingspatroon.

Intakegesprek. 

Als we een afspraak maken voor een intake gesprek, vraag ik je om gedurende een paar dagen een eet dagboek bij te houden, waar opstaat wat je zoal eet en drinkt op een dag.

Tijdens het intake gesprek  bespreken we je eet- en leef patroon, word je gewogen, je BMI wordt bepaald en je vetpercentage en je tailleomvang wordt gemeten. We maken dan een behandelplan om te starten met afvallen. Onderdeel van het behandelplan is het bepalen van een realistisch streefgewicht en een realistische streefdatum. 

Consulten. 

Tijdens de consulten van circa 30 minuten, wordt je gewogen en worden metingen gedaan. We bespreken waar je de afgelopen periode tegen aan liep en wat voor keuzes je toen hebt gemaakt. We bespreken de gezonde voeding en het belang van bewegen en de voortgang van het afvallen. We kunnen evt. aanpassingen bespreken. De eerste consulten worden wekelijks gedaan, en als het goed gaat kan er meer ruimte tussen zitten.

Verder geef ik tips op het gebied van voeding, variaties, eetgedrag en beweging.

Streefgewicht bereikt. 

Als je het streefgewicht hebt bereikt, is het van belang om het te behouden. De gezonde eetgewoonten die je hebt aangeleerd moeten voor een terugval behoeden. Na het behalen van je streefgewicht kunnen we nog een aantal vervolgconsulten afspreken om te voorkomen dat je vervalt in je oude eetgewoonten en weer aankomt in gewicht.

De consulten vinden in principe bij mij thuis plaats, maar kunnen in overleg ook op een andere locatie plaats vinden. Afhankelijk van de afstand worden extra kosten in rekening gebracht.

 

 

Gewichtscoach Irma

Tjalk 13

7833DC  Nieuw-Amsterdam

Tel:0621989362

www.gewichtscoachirma.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK. 58618651